Η εταιρεία μας

 
Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με σταθερή 25ετή παρουσία στη μεταφορά. Η εταιρεία εδρεύει στην Ελευσίνα Αττικής σε κοντινή απόσταση τόσο με την Αττική Οδό όσο και με τη Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών δίνοντας μας την δυνατότητα για άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας τόσο εντός όσο και εκτός Αττικής.

Οι οδηγοί που απασχολούμε έχουν πολυετή παρουσία στην επαγγελματική μεταφορά και εκτελούν τα δρομολόγια με συνέπεια και πλήρη τήρηση όλων των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις μεταφορές. Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών - βυτίων με μέσο μεικτό βάρος στους 40 τόνους και εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά των υλικών που μεταφέρουμε. Τα βυτία που διαθέτουμε είναι πλήρως εναρμονισμένα με τους κανόνες για μεταφορά υγρών (διατήρηση θερμοκρασίας προϊόντος, ασφάλεια μεταφοράς κτλ.). Πριν από κάθε φόρτωση και μετά από κάθε εκφόρτωση τα βυτία πλένονται εσωτερικά με αυτόματο σύστημα (spray-ball) σύμφωνα με όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς σε συνεργαζόμενα επαγγελματικά πλυντήρια και τα πιστοποιητικά πλυσίματος συνοδεύουν το φορτηγό σε όλο το δρομολόγιο.

Η απόλυτη τήρηση των κανόνων μεταφοράς και ο επαγγελματισμός με τον οποίο εκτελούμε τα δρομολόγια που αναλαμβάνουμε μας έχει αποφέρει συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες παραγωγής και διανομής τροφίμων όπως: ΔΕΛΤΑ, ΦΑΓΕ, ΤΥΡΑΣ, μεγάλοι ελαιοπαραγωγοί Πελλοπονήσου και Κρήτης, πληθώρα οινοποιείων της Ελλάδας, αλλά και μεγάλους οίκους του εξωτερικού.

Επιπλέον, έχουμε συνεργαστεί επανειλημένως με μεγάλους μεταφορείς του εσωτερικού και του εξωτερικού όπως π.χ. KUKLA με την ιδιότητα του διαμεταφορέα που έχουμε.
 
 
 
 

Μεταφορές με βυτία Riandros Trans

 
Ζαφείρη Καλαθά 40
19200 Ελευσίνα
 
Τηλέφωνο/Fax +302105543230
 
Κινητό Τηλέφωνο +306989288621